Докато бях много бременна с близначки, свекърва ми се отнасяше с мен като с робиня. Съпругът ми не ми повярва, докато не записах тайно всичко

Вижте какво направи тя, за да я разобличи, и как реагира съпругът ѝ в тази статия!

Едно момиче сподели истинската си история за това как е била манипулирана от свекърва си, взривявайки мрежата. Като 21-годишна тя очаквала близначки и преживявала тежка бременност.

Съвсем логично е, че създаването на отношения с тъщите може да бъде доста предизвикателно, тъй като влизате в ново семейство и се предполага, че ще живеете „по техните правила“. Днешната героиня не е имала добри отношения със свекърва си.

Цялата работа е в това, че каквото и да правеше, възрастната жена не пропускаше възможност да я критикува. Беше буквално невъзможно да ѝ се угоди. Един ден я накарала да приготви ястие от родната ѝ страна, без да ѝ помага, и възкликнала „Ужасно!“, след като го опитала.

Слушах всяка нейна заповед и вършех домакинската работа съвсем сама, Накрая се научи да отстоява себе си и отказа да прави каквото и да било, докато не й стане мило.

Отначало съпругът ми не ми вярваше и се държеше грубо, тъй като знаеше, че аз „определям“ своите правила, игнорирайки тези на майка му. Но аз реших да запиша начина, по който тя ми говореше, и доказах, че съм абсолютно права. Той обясни „правилата“ на майка си, но въпреки това нямаше планове да се мести.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh