„Другата страна на лейди Ди!“ Нека надникнем в живота на принцесата чрез архивни снимки

Тези редки снимки са били съхранявани в личен архив в продължение на години и е време най-накрая да ги разкрием! 😮🧐 Принцеса Даяна е един от най-фотографираните хора в историята! 😍📷 Обзалагаме се, че никой от вас не е виждал тези ексклузивни снимки! 😉 Вижте ги в тази статия! 👇

Любящата и състрадателна природа, безпрецедентната щедрост и доброта на принцеса Даяна я отличават като един от най-обичаните членове на кралското семейство в историята. Нещастният ѝ семеен живот и тихите битки не съсипват деликатната ѝ природа.

Когато я попитали дали вижда себе си като кралица на страната, лейди Ди, без да се замисли и за секунда, отговорила, че иска да бъде кралица на сърцата на хората. Никой няма да отрече, че тя радикално преобрази Великобритания и монархията.

Нейният годеж, а след това и бракът ѝ с принца предизвикаха голям обществен интерес и кралската двойка не престана да бъде в центъра на вниманието. Имаше скандали и в крайна сметка семейството се разпадна след публичното изявление на принца за любовната му афера.

Скоро след развода принцеса Даяна участва във фатална автомобилна катастрофа, която отнема живота ѝ и оставя цялата страна в сълзи и скръб. Хората започнаха да обвиняват двореца, че е допуснал тя да се сблъска с несправедливост по време на брака си с Чарлз.

Нейната разкошна диадема заслужава нашето специално внимание. Покойната принцеса споменава, че тя ѝ е причинявала главоболие и е било буквално непоносимо да я носи по цял ден. Годежният ѝ пръстен също беше нещо невероятно.

Малцина знаят, че съпрузите всъщност са били далечни братовчеди, произхождащи от Хенри VII от династията на Тюдорите.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh