„Другата страна на Мерилин“ Ексклузивни снимки на ненадминатата актриса предизвикват носталгия

Хората я наричат олицетворение на женската красота и това не е без основание! 😮😍Последната фотосесия на Монро, когато актрисата показа истинската си същност, можете да видите в тази статия!👇👇👇

Не само заради невероятния си талант и блестящата си актьорска игра, но и заради несравнимия си чар и непреходната си женственост, М. Монро има незаменима роля в Холивуд. Широко разпространено е мнението, че тя е олицетворение на женската красота.

Изградила е дрипава кариера, притежавайки титлата на една от най-желаните актриси, които индустрията някога е познавала. Нейната привлекателност и елегантност подлудява всички мъже не само в Америка, но и в цялото земно кълбо.

 

Огромният ѝ успех обаче не проправя пътя към щастлив живот. Преждевременната ѝ кончина все още остава мистериозна и не е напълно разкрита. Да се каже, че всеки мъж би мечтал за такава страстна жена, няма какво да се каже.

Тези архивни снимки ни дават реалния образ на това коя всъщност е била Монро. Тук можем да видим една друга страна на актрисата, която тя не е показвала на външния свят.

Трябва да се спомене, че тя е запомнена най-вече с филми като „Нещастници“ и „Някои го харесват горещо“.

Тя поддържаше топли отношения с фотографката Ив Арнолд, която организира последната ѝ фотосесия, която можете да видите тук, в тази статия.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh