„Дълбоко в депресия, само кожа и кости!“ Ето как изглежда и живее Натали Портман след развода

През юли 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ новината за развода им се появява в мрежата! 💥😲 След повече от десетилетие брак и посрещане на две деца, тя разбра, че Милепид ѝ изневерява! 💔😰 Папараци за първи път от много време насам снимаха Портман и предизвикаха фурор сред феновете! 🤯😤 По-добре седнете, преди да видите последните ѝ снимки в тази статия! 👇

Именно на снимачната площадка на „Черният лебед“ се случи химията между тези двамата, която доведе до десетгодишния им брак и появата на две деца. Те бяха идеална и примерна двойка в очите на своите фенове, за които беше голяма изненада да ги удари новината за официалната им раздяла.

Причината за раздялата им стана изневяра на мъжа. Слуховете за любовната му афера с друга оставиха всички без думи. Феновете не знаеха дали ще се сдобрят или не, а култовата актриса не можа да му прости и сложи край на връзката им. Френският танцьор и хореограф не можа да заслужи нейната прошка.

Мнозина се интересуваха как изглежда и живее Портман след скандалния развод и ето я. Филмовата звезда сякаш е загубила забележимо тегло, както и предишната си свежест и еластичност. От само себе си се разбира, че разводът им се е отразил на нея.

„Ето какво може да направи разводът!“, „Само сляп човек може да ѝ изневери“, „Той просто не знаеше какво да прави с тази красавица“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh