Дъщерята преобразява къщата на възрастната си майка и я прави най-щастливата на света

Майката получава най-хубавия подарък от дъщеря си – невероятен ремонт! 🎁🫠 Жената се оказва най-щастливата на света в момента, в който влиза в новоремонтирания си апартамент! 😍🫣 Вижте крайните резултати в тази статия! 👇

  

Като подарък за скъпата си майка, момичето решило да не ѝ подарява цветя, парфюми или някакви дрехи. Вместо това тя се съсредоточила върху по-съществени и практични неща и решила да организира радикален ремонт на старата ѝ къща.

  

Първоначалното ѝ състояние оставяло много за желаене и тя определено се нуждаела от по-свеж вид. Да се каже, че това се оказа най-добрият подарък за нейната родителка, няма какво да се каже. Тя стана свидетел на целия процес на преустройството и за първи път влезе в обновената къща с очи, пълни с радост.

  

Предишната дневна изглеждала твърде тъмна, но светлата декорация я преобразила коренно. Подът във всекидневната идеално се съчетава с този в коридора. Там може да се намери удобен диван, както и ъгъл с телевизор срещу него.

  

Кухненският комплект в сиви нюанси е закупен от IKEA. Первазът на прозореца е перфектно интегриран с плота и служи като място за закуска или лека закуска.

  

Спалнята излъчва комфорт и хармония. Тя е основното място за връзка. Банята също е проектирана по модерен и минималистичен начин. Стените са издържани в бели и небесносини нюанси.

  

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh