„Егоистичен акт или благословия?“ Новината за появата на второто бебе на Камерън Диас и Бенджи Мадън взриви мрежата

Ако сте възрастен и все още нямате дете, спомнете си, че 5️⃣1️⃣-годишната Диас отново стана майка! 😏👌 Именно на март 2️⃣2️⃣ актрисата и съпругът ѝ посрещнаха второто си дете! 🎉🤗 Как изглежда бебето и не е ли егоистка, като ражда на 5️⃣1️⃣-годишна възраст? 🧐 За повече – вижте статията! 👇

Двамата са щастливо заедно вече 9 години. Преди четири години двойката посрещна своята наследница, която все още държи далеч от светлините на прожекторите в името на нейната сигурност и личен живот. Интересното е, че наскоро съпрузите отново прегърнаха родителството, тъй като се появи второто им бебе.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Benji Madden (@benjaminmadden)


Те попаднаха в мрежата с голямата новина за появата на сина им Кардинал и зарадваха всичките си последователи. Те бяха преизпълнени с енергия и нямаха търпение да споделят прекрасната новина.

„Въпреки че няма да споделяме никакви снимки заради безопасността и личното пространство на децата, трябва да кажа, че той е абсолютно очарователен“.

Напомняме, че двамата се ожениха през 2015 г., а през 2019 г. посрещнаха наследника си Радикс. Интересното е, че те не съобщиха нищо за нея, докато не се роди.

„Тя напълно спечели сърцата ни и завъртя пълния кръг на семейството ни“.

Докато повечето потребители на мрежата се вълнуваха и искрено се радваха на такава голяма новина, останалите не пропуснаха да отбележат възрастта ѝ, твърдейки, че трябва да се вземат предвид и възможните рискове и усложнения при раждане на 51 години.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh