Едва на 80-годишна възраст тази баба най-накрая решава да ремонтира стария си апартамент, а резултатът е отличен

„Защо й е такъв лукс на 80 години?“😳15 години по-късно тази баба най-накрая се съгласява на ремонта😱😍Сигурно ще останете с отворена уста, след като видите снимките на резултата в статията!!!👇👇👇

Когато на тази баба й предложили да ремонтира апартамента си, тя винаги казвала, че не й остава много време да живее. Загубила е съпруга си малко след като е навършила 50 години.
Бабата може и да не живее дълго, но засега се радва на живота си․ Тя излиза на разходки с приятелите си и пазарува.
Вече 15 години всички се опитваме да я убедим да направи ремонт, но тя винаги казва, че иска къщата да остане същата, каквато е била по времето на съпруга ѝ. Но накрая тя се съгласи, че къщата е ремонтирана.

Първо ремонтирахме кухнята, за да я направим светла и удобна, след това подредихме банята. След това предложиха на бабата едновременно да се съгласи на красиви тавани и поне да хвърли свеж балатум. Купихме нови мебели и сменихме тапетите, които някога е окачвала заедно с дядо си. След това стените бяха измазани и грундирани.

След такава огромна работа се наложи да изнесем всички боклуци от апартамента. Проверихме електрическата инсталация и преместихме превключвателите на удобно място.

Направихме шпакловка, първо основната, после завършващата, и нанесохме основата. Подменихме и радиаторите․ Накрая всичко мина по план.

След като стените изсъхнаха, ги шлайфахме, след което боядисахме тавана и го украсихме с таванни цокли.

Избрахме винилови тапети на основата на флизелин. За да получим модерен резултат, една стена беше направена шарена, а останалите бяха гладки.

И ето я забавната част! Баба реши да остави старите шкафове в къщата в памет на дядо си, но добре, че се съгласи на нов диван! Сега, разбира се, бабата ще се чувства по-добре.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh