„Едва ходещ и с подпухнало лице!“ Голди Хоун изглежда неузнаваема по време на ваканцията в Аспен

Феновете започнаха да се притесняват за Хоун след неотдавнашното й излизане със съпруга й! 🧐😬Ръсел я държи за ръката, за да не падне, и показва колко много се е променила съпругата му! 🥺🤫 След това всички започнаха да се молят за актрисата! 🙏😧 Вижте още в тази статия! 👇


През далечната 1983 г. разцъфтява невероятната любовна история на К. Ръсел и Г. Хоун, която бележи началото на тяхното „завинаги“. Една от най-трайните и примерни двойки в бранша напоследък е забелязана по време на почивката си в Аспен.

Папараците не пропуснаха възможността да заснемат възрастните съпрузи, докато се държаха здраво един за друг, а след това споделиха нежна целувка. Емблематичната актриса беше облечена в зелени панталони, стилни ботуши и бяло палто, докато Кърт носеше дънки и кафяво яке.

Докато много хора започнаха искрено да се възхищават на специалната им връзка и вечната страст, останалите обърнаха внимание на подпухналия ѝ и слаб вид, който оставяше много за желаене. Доста необичайният ѝ външен вид предизвика много въпроси, а някои дори започнаха да се притесняват за нея.


Както Кейт Хъдсън, тяхната дъщеря, споменава, между родителите ѝ има вечна любов и неувяхваща страст, които са извън времето. Тя уверява, че за тях годините сякаш никога не са минавали. Любовта им все още остава „недокосната“ и сякаш не признава граници.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh