„Един младоженец за две булки!“ Голямата новина за брака на сиамските близнаци взриви интернет

Счупване! 🔥 Сиамските сестри се омъжиха! 👸👸➕🤵‍♂️ Помните ли братята и сестрите, за които говореше целият свят? 🧐 😮Братята и сестрите, които делят едно тяло, попаднаха в мрежата със сватбените си кадри! 🤯 Толкова много въпроси, но малко отговори…! 😏 Вижте статията, за да разберете повече! 👇

Едва ли има някой сред вас, който да не познава Аби и Британи Хенсел. Абсолютно уникалните близначки от Америка са родени през 1990 г. Те споделят едно тяло, но имат отделни сърца, стомаси, мозъци, както и гръбначни мозъци.

Всяка от тях управлява по една ръка и крак. Никой не е предполагал, че те ще оцелеят и ще издържат на всички предизвикателства и трудности. Но братята и сестрите се научиха да ходят, да карат кола, да карат колело и да извършват всички ежедневни дейности. И двамата са получили висше образование и сега работят като учители.

Характерните близнаци признават, че местните хора се отнасят към тях с уважение и голямо сърце. Те живеят пълноценно и се занимават с хобитата си. Колкото и изненадващо да изглежда, те не само споделят едно тяло и живот, но и съпруг.

Те буквално попадат в мрежата с кадрите от сватбата си. Невероятната история на близнаците е свидетелство за устойчивост и силна воля.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh