Един ученик настоява, че е твърде умен за първи клас, и директорът решава да предприеме следното

„Аз самият не успях да отговоря на въпросите. Вкарайте го в пети клас!“ – възкликна директорът. Вижте какво се е случило в тази статия!

Сферата на образованието е тази, която никога не престава да бъде изпълнена с прекрасни моменти, които оформят детството ни и създават приятни спомени за цял живот. Днешната забавна история е за един ученик на име Джони, който имал на пръв поглед странни претенции.

Джони постоянно се оплаквал на учителката си, настоявайки, че е твърде умен за първи клас, и добавял, че сестра му, която била в трети клас, била още по-малко интелигентна от него. Това продължило, докато учителят не се обадил на директора, който трябвало да реши какво да предприеме.

Той предложил да се проведе тест, който щял да реши дали момчето да отиде в по-горен клас, или да се върне в първи клас. Твърдял, че в случай че не успее да отговори на поне един въпрос, ще се върне в първи клас. Тестът минава добре и директорът го пита:

Какво би било „3 х 3“, той отговорил „9“, Какво би било „6 х 6“, той отговорил „36“. Учителят иска да зададе още въпроси. Тя се обърнала към него с въпроса: „Какво прави кравата, която има четири, докато аз имам две?“ Той отговорил: „Крака“.

„Какво имаш в панталоните си, а аз нямам?“, той отговорил „Джобове“. „Какво започва с Ф и завършва с К, което е средство за изразяване на голямо вълнение?“, той отговори „Пожарна кола“.

Директорът остана без думи. Дори му предложи да отиде направо в пети клас, като призна, че самият той не е успял да отговори на последните три въпроса. Може да се каже, че Джони не само доказа своята интелигентност, но и внесе хумор и смях в коридорите на училищната администрация.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh