Една възрастна жена продължаваше да ме гледа и не се отделяше от мен в един супермаркет, докато не ми обясни за какво става дума.

На касата тя разкри истината и вижте коя се оказа тя в тази статия!

Тази статия е споделена от мъж, който забелязал възрастна жена, която го следвала в супермаркет. Когато той спрял, тя също спряла. Когато той продължил да се движи, тя също се движела. Това, разбира се, се сторило странно и дори изплашило мъжа.

Поведението на възрастната дама предизвикало много въпроси и мъжът нямал представа коя ще се окаже тази жена. Когато двамата стигнаха до касата, тя се обърна към него и каза:

„Надявам се, че не съм ви накарала да се почувствате зле, просто толкова много приличате на покойния ми син“. Сърцето му изведнъж започна да бие по-бързо и той най-сетне успя да разбере за какво става въпрос. Мъжът отговорил:

Мъжът отговори, че всичко е наред. Отиде на касата и в момента, в който се канеше да излезе от магазина, мъжът ѝ махна с ръка и каза: „Довиждане, мамо!“.

Беше доволен, че е направил някого щастлив с малката си мила постъпка. Така дошъл неговият ред да плати за покупките си. Но изведнъж продавачката казала, че той трябва да плати 121 паунда. Мъжът се изненадал, тъй като купил само три артикула.

Асистентът обяснил, че жената, която току-що била излязла от магазина, казала, че синът му ще плати и за нейните продукти.

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh