Една жена съживява стар апартамент и го превръща в най-зашеметяващото място за живеене, което някога сте виждали

Пренебрегнах съветите на всички и купих къща, за която никой преди това не се беше замислял! 💪😲 Тя не изглеждаше по най-добрия начин, но аз направих мястото, за което винаги съм мечтала! 🤩👏 Само си представете лицата на моите роднини, когато за първи път стъпиха тук! 🤫 Това беше нещо, което трябва да се види! 🤭😏 Вижте снимките преди и след това в тази статия! 👇

Апартаментът, за който ще стане дума, се намира в пететажна сграда от 80-те години на миналия век. Никой преди не се е замислял за него, докато едно момиче не видяло потенциал в него и сега планира да живее там самостоятелно. Пренебрегвайки съветите на всички, тя го купува и за всеобща изненада по-късно не съжалява.

Тя бързо наема дизайнер, който да ѝ помогне с интериора и да улесни процеса. Не може да се отрече, че работата ѝ помогна много на собственичката, за което тя ѝ беше истински благодарна. Старият мъничък апартамент от едва 32 кв. м сега се е превърнал в зашеметяващо и луксозно място за живеене.

Когато хората видят снимките „преди“ и „след“, е трудно да повярват, че собственикът му е самотна жена, която не е пестила време, усилия и средства, за да го върне към живот и да го превърне в едно от най-зашеметяващите места за живеене, каквито човек може да си представи. Преди да започне ремонтните дейности, дизайнерката решава да направи преустройство.

В коридора на пода били положени инженерни дъски. Боядисаха стените с обикновена бяла боя. Тук може да се открие миниатюрна гардеробна, която е добре затворена с текстилна преграда. Първоначалният план на жената бил да създаде вграден гардероб, но се оказало, че това е доста скъпо, затова тя бързо променила решението си.

Преградите на кухнята не са претърпели промяна. Старият проход бил преграден и от стаята бил направен нов. На мястото на предишния проход се оформила ниша, в която поставили хладилника. Подовата настилка е положена със сив гранитогрес.

Голям гардероб покрива цялата стена на входа за ежедневните дрехи. В центъра на спалнята стоеше двойно легло. Подменили и отоплителните радиатори с нови. Тук вляво от прозореца може да се види интересно работно място.

Значително са разширили банята, като са добавили коридор. Тук дизайнерът избрал бели плочки със синя фугираща смес, както и синя боя за стените и пода. Вляво от входа има и шкаф за битова химия и пералня.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh