Една млада двойка направи фантастично преобразяване на мизерен апартамент и спечели мрежата с крайния резултат

Никой не искаше дори да се приближи до този грозен апартамент, но ние със съпруга ми поехме риска! 😏💪 Състоянието му оставяше много да се желае, но ние видяхме потенциал в него! 🧐🤩 Дори роднините ни имаха съмнения, но ние надминахме очакванията им! 😍👍 Хората трудно могат да повярват, че това е същата къща! 😯 За снимките преди и след това – вижте тази статия! 👇

Днешните герои възнамеряват да намерят апартамент в центъра на града. В крайна сметка изборът им падна върху историческа сграда и стар апартамент, който, вярвате или не, не е ремонтиран от 50 години. Никой не се замислял да го купи, но днешната двойка поела риска.

Апартаментът заема 54 квадратни метра. Оказало се, че основите на къщата са се свлекли и сега нивото на прозорците се различава с цели 15 см, а височината на таваните на едно място може да е 3,45 м, а на друго 3,30 м.

Първоначално апартаментът имал стандартно разпределение на две стаи с миниатюрна кухня и отделна баня. В момента размерите на помещението са променени: кухня-всекидневна, спалня, детска стая и гардеробна.

След демонтирането на старата декорация на стената е разкрита тухлена зидария с аркирани сводове. Решават да ги боядисат в бяло. Освен това били добавени и някои елементи от скандинавския стил.

Новите собственици са просто обсебени от „старите“ мебели, които носят някаква историческа стойност и старинност. Що се отнася до кухнята, стените вече са боядисани в бяло, с изключение на една стена, която е покрита с плочки с интересен дизайн.

Входът към банята се намира в дневната, а цветна плъзгаща се врата разделя тези две помещения. Скринът и огледалото са в азиатски стил, тъй като собствениците са били силно вдъхновени от азиатските мотиви по време на ремонта.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh