Една наскоро разведена жена се премества в старата къща на баба си и я преобразява до неузнаваемост.

Когато се разведох със съпруга си и се преместих в къщата на баба ми, хората ме наричаха „неудачница“! 😅👎 Нямаха представа какво ще правя с нея, затова ги „ударих“ с крайния резултат! 😎👏 Бяха буквално свалили дъха, което и вие можете да видите в тази статия! 👇


Днешната статия е за една жена, която се е развела съвсем наскоро и е трябвало да понесе чуждите подигравки и осъждане. Особено след решението ѝ да се премести в къщата, която е наследила от баба си, хората ѝ се присмиват още повече.


Къщата се намира в сграда, построена още през XIX в., която спешно се нуждаела от радикален ремонт. Новата собственичка харесва интериора като цяло, затова решава да направи малки промени, които придават на апартамента по-свеж и модерен вид.


Всичко започнало с малко преустройство и увеличаване на първия етаж (след някои манипулации било възможно той да се увеличи от 80 кв. м на 85). Беше взето решение да се създаде голямо обществено пространство, където да е удобно да се събираме с приятели и роднини.

Подът е дървен и те решават да боядисат стените в бяло, за да увеличат визуално пространството. Прозорците са изцяло подменени, а до най-големия прозорец е поставен кухненски комплект с тъмни фасади.


Собственикът намира за уместно да създаде модерен интериор, но планира да запази историята на къщата. Затова тук останали някои от мебелите на баба ѝ, а собственичката и дизайнерът решили да оставят и тухлените стени, за да подчертаят историческия вид на къщата.


Те решили да възстановят стълбището, което води към втория етаж, тъй като то се нуждаело от ремонт. Тук също могат да се видят чекмеджета за съхранение. Вторият етаж е зает от 3 спални и баня.


Главната спалня преди това се е гордяла със старинна камина, която не е функционирала от много години, затова решават да се отърват от нея и на нейно място да създадат система за съхранение.

От главната спалня може да се излезе на френски балкон. А от приземния етаж може да се стигне до задния двор, където има просторна плевня, зеленчукова градина и места за отдих.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh