Една на пръв поглед обикновена „дървена кутия“ се оказва най-удобното и луксозно място за живеене, което сте виждали

На пръв поглед тя изглежда като „дървена кутия“, но когато човек влезе в нея, всичко се променя! 🤫😍 Семейството ни посрещна в своята къща 2️⃣1️⃣ кв. м и сега хората мечтаят да живеят там! 🫠🤩 Никой не беше готов за такъв неочакван обрат! 😯 За повече информация – вижте статията! 👇

Днешното шведско семейство организира малка обиколка в своята абсолютно уникална къща и се превърна в интернет звезда. Те са собственици на тази своеобразна „дървена кутия“, която се оказа невероятно място за живеене в момента, в който хората видяха вътрешността ѝ. Тя е с площ не повече от 21 кв. м, което първоначално затруднява вярването, че може да бъде удобно място за живеене, но тази статия показва нещо друго.

Тъй като площта е доста малка, те са решили да използват светли цветове в декорацията, за да направят пространството визуално по-голямо. На пода са положени тъмни плочки. Вдясно от входа е изградена ниша, в която е разположена системата за съхранение. Тук можете да видите и малък хладилник.

Може да се каже, че кухнята и дневната заемат по-голямата част от пространството. дневната зона е разположена по-близо до прозореца. Вдясно има голям диван, а срещу него се намират поставка за телевизор и самият телевизор. Стаята разполага и с голяма маса за хранене.

Благодарение на високите тавани е било възможно да се изгради междинен етаж, където е организирана спалня. Що се отнася до банята, на пода са положени черни квадратни плочки, а за стените са избрани бели правоъгълни плочки. Вместо вана е монтиран душ и по този начин е спестено много място. Това е позволило тук да се постави пералня.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh