Една самотна жена става интернет звезда, след като споделя невероятната трансформация на апартамента си

Съседите ми се присмиваха, когато се нанесох в този стар апартамент, докато не му направих най-отчайващия ремонт в историята! 😉💪 Сега всеки мечтае да живее тук! 🫠 Превърнах едно мизерно място в луксозен апартамент и се гордея със себе си! 😇👏Вижте снимките преди и след в тази статия! 👇

Когато взех решение да се преместя в стар апартамент, който за последен път беше ремонтиран през 2000 г., всички бяха скептично настроени, а някои дори ми се присмиваха. Чудеха се защо изборът ми е паднал върху такъв грозен апартамент, докато не го показах след радикалния ремонт.

Тъй като беше доста просторен (76 кв. м), изискваше много работа, пот и пари, но аз бях нетърпелива да си осигуря красив живот в апартамент, в който да се чувствам в пълен комфорт. Предишните обитатели бяха преустроили пространството преди много години и това определено не ми харесваше.

Беше взето решение за връщане към планировката, която предприемачът е предвидил, с някои нови, иновативни и желани промени, една от които беше премахването на кухнята от коридора, където стените сега са боядисани с миеща се светла боя, което е доста практично.

Тук може да се види ниша вляво от входа. В коридора се появява и висяща конзола с огледало. Що се отнася до кухнята, нейното пространство е обединено с дневната. До стената е поставен линеен кухненски шкаф с бели фасади.


Тук е поставена и кръгла маса за хранене. В дневната зона има голям сив диван, а срещу него – телевизор. По-близо до прозореца има отворена етажерка, на която е разположена миниатюрната ми библиотека.

Спалнята разполага с удобно двойно легло с мека табла. Тук също поставих нощни шкафчета и вградени системи за съхранение. Имаше достатъчно място и за гардеробна стая. Реших да използвам другата стая като офис. При необходимост тя може да се използва като стая за гости.

Гардеробът тук е с огледални фасади, което прави пространството визуално по-голямо. Организирах работно място край прозореца. Стаята разполага и със сгъваем диван, който е поставен до стената. Преминавайки към банята, стените са декорирани с лъскави синьо-сиви плочки и миеща се боя в съответния цвят. Отдадох предпочитание на душ вместо на обикновена вана и не съжалявам за това.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh