Една самотна майка превръща разпадащия се апартамент в най-невероятното място за живеене и става интернет звезда

Всички ми се смееха като на разведена самотна майка, когато купих съборения апартамент, но не знаеха плановете ми! 😉🤌 Времето мина и от някогашната „язва“ не остана и следа! 🤩 За сметка на това се сдобих с невероятен тристаен апартамент, за който всеки мечтае! 🤫🔥 За снимките преди и след това – вижте статията! 👇

Днешната интересна статия е за една разведена жена, която решила да започне всичко от нулата и да рискува. Въпреки съветите и недоверието на околните, тя не губи време и купува съборен апартамент, чиято площ е 60 кв. м.

Състоянието му оставяло много какво да се желае, но това не я спряло и тя „останала вярна“ на решението си. Разпадащите се стени, събореният под и липсата на условия за живеене й направили съвсем ясно, че трябва да положи усилия и да вложи душата и сърцето си в проекта за реставрация.

Крайните резултати оставили всички без думи. За фасадите на кухненския комплект били избрани сиво и синьо, което придало още повече уют и топлина на интериора. Той разполага със симпатична малка маса за хранене за майката и нейната дъщеря. Ремонтът на останалите помещения все още е в процес на изпълнение.

Тя вече е показала, че е напълно възможно да се превърне един разпадащ се апартамент в зашеметяващо и удобно място за живеене, дори за самотна майка.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh