Едно семейство ремонтира банята си с ограничен бюджет и публикува в интернет крайните резултати.

Домакинята се срамувала от банята си, затова я променила и изненадала всички! 🛁🤩 Те показаха, че дори баня с площ 3,8 кв. м може да изглежда невероятно! 👏🫠 Семейството показа крайните резултати и надмина очакванията на всички! 👇

В къщата на Наталия имаше отделна тоалетна и баня. И двете бяха миниатюрни и спешно се нуждаеха от ремонт. Преди всичко тя решила да ги обедини и да им придаде по-свеж и модерен вид.

За да освободят повече пространство, собствениците се спрели на водопроводна инсталация. Въпреки това те инсталирали и обикновена акрилна вана. Едно от оригиналните решения било мивка с купа, която била монтирана върху носещото нощно шкафче. Там могат да поставят хигиенни принадлежности и домакински химикали.

За да бъде банята възможно най-удобна и да доставя удоволствие от престоя в нея, трябва да се създаде атрактивен декор и да се украси помещението с красиви нюанси. Наташа е декорирала банята в тюркоазен цвят. Сега всичко изглеждаше хармонично.

Човек може да създаде уютна атмосфера с помощта на дървени плотове, плетени декоративни елементи и интересно проектирана завеса. Стаята изглежда приятна и модерна.

Разбира се, крайните резултати изненадаха приятно всички.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh