Едно семейство трансформира „пенсиониран“ пожарен автомобил в зашеметяваща мобилна къща и сега пътува из целия свят

Джаспър и Сюзън превърнаха пожарникарски автомобил в мечтано място за живеене и пътуване! 😍👇 Четиричленното семейство показа мобилната си къща и остави всички без думи! 😮🤐 Вижте вътрешността в тази статия! 👇👇👇

Днешната статия е за едно очарователно холандско семейство, което пътува по света, опознава нови неща и „събира“ ценен опит с помощта на уникалната си мобилна къща, която са направили от „грозна“ стара пожарна кола, за която никой не се е замислял.

Семейството тръгва с камиона по Панамериканската магистрала и има планове да стигне до Аржентина. Джаспър, съпругът и бащата, напуска работата си и решава да се съсредоточи изцяло върху бъдещето на двете си малки принцеси.

Малката зашеметяваща мобилна къща, която са създали с голи ръце, се състои от пълна баня, мини спални и напълно обзаведена кухня. Техните легла буквално откраднаха сърцата на всички потребители на мрежата, тъй като изглеждат наистина сладки и идеално пасват на интериора.

Имената на всеки един от тях са изписани на тези легла, за да не се объркат и да не изпаднат. Двойката доказа, че някои хора са готови да се откажат от работата си и да оставят всичко зад гърба си в името на благополучието на децата си.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh