Едно 18-годишно момче купува стара баржа и със собствените си ръце я превръща в удобна къщичка

Всички му се смеели, но после видели резултата и останали без думи! 😮🤐Само със собствените си ръце едно младо момче превърнало една баржа в хаусбоут! 😍👏

Да имаш хаусбоут бързо стана популярно във Великия Бриан. В свободното си време хората предпочитат да не ходят на екскурзии, а на речни круизи, които могат да продължат и няколко седмици.

Днешният човек отдавна мечтаеше да има такава, но нямаше пари за нея. Затова решил да си го направи изцяло сам. Първоначално далеч не всички вярвали в него и дори се смеели, когато узнавали за нереалистично изглеждащите му планове.

Той успял да закупи за жълти стотинки една стара баржа, която се превърнала в бъдещата хаусбоут. Започнал да планира как да направи всички стаи и съоръжения, необходими за живота. И накрая започнал да работи!

Сега имало две малки стаи за майка му и сестра му. Той дори направил място за кухня и баня. Мебелите били изработени изцяло от него, което е похвално и заслужава нашето специално внимание.

На втория „етаж“ имало малка, но удобна дневна .къщичката изглеждала напълно нова и се превърнала само в съкровена мечта за всички, които я видели.

Мнозина предлагат на момчето да я продаде и да спечели голяма сума пари. Той обаче категорично отказва и сега прекарва времето си там със семейството си.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh