„Ексклузивни кадри с осиновените деца на Круз и Кидман“: Ето как изглеждат порасналите им деца

Преди 30 години Кидман и Круз осиновяват две деца, но актрисата забравя за тях малко след развода им 💔😦За първи път от две години фотографите заснемат порасналите им деца. 🧐🤔Ето ги! 😮

Тази двойка беше смятана за една от най-силните и красиви в Холивуд. И все пак, за съжаление, те нямаха биологични деца. Именно през 1992 г. актьорът осиновява момиченце.

Осиновеният им син е само на 6 години, когато родителите се развеждат. След раздялата им процесът решил, че и двамата трябва да поемат отговорности за децата си. Но Кидман винаги беше заета с актьорска дейност и пътувания и не можеше да отделя време за тях. Ето я сега Изабела!

Кидман не можела да държи децата си далеч от влиянието на съпруга си, който по това време проявявал голям интерес към сциентологията. Тя не можела да направи нищо по въпроса и нямала друг избор, освен да се откаже.

Струва си да споменем, че вторият брак на мъжа завършва с развод поради същата причина. След това Никол се омъжила за китарист и го дарила с биологични наследници.

Изключителната актриса спря да общува с осиновените си деца, които вече са пораснали и наскоро бяха заловени за първи път от две години насам.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh