„Експертите твърдят нещо друго!“ Тези разтърсващи подробности за кончината на Пери потвърждават скандалните слухове

Какво всъщност се е случило с Чандлър от „Приятели“ и какво крият от нас? 😱🤯 Нека се задълбочим в детайлите около свидетелството за преминаване на Матю Пери и да открием истината, която може да откриете в тази статия! 👇👇👇

По-малко от две седмици след смъртта на М. Пери смъртният му акт е публикуван в интернет. Първоначално стана известно, че известният актьор е починал в джакузито на имението си в Лос Анджелис. В дома му не са открити никакви лекарства.

Единствено предписаните лекарства са били съхранявани в складово помещение, което не може да послужи като доказателство за нищо. Повечето хора познават този забележителен актьор като Чандлър от хитовия сериал. За никого не е тайна, че той дълго време се бореше с пристрастяването си.

Експертите обаче не свързват предишната му употреба на незаконни наркотици с кончината му, тъй като той вече е бил преодолял зависимостта си и е бил 100 процента трезвен в момента на трагедията. Първото предположение беше, че е починал от спиране на сърдечната дейност.

Малко преди кончината си той започва да се интересува от спорт, включително бадминтон, пинг-понг и тенис. Според достоверни източници е спортувал редовно, понякога дори по два пъти на ден. Но точно в този ден изглеждал уморен.

В момента, в който помощничката на известния актьор на име Ерин се прибрала вкъщи, открила Пери бездиханен. Въпреки че смъртният му акт е разкрит, точната истина все още остава неразкрита.

Тя твърди, че в момента на кончината му той е бил напълно трезвен и случилото се с него не може да бъде свързано с предишната му зависимост.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh