„Ето го сърцеразбивачът след наркотиците и алкохола!“: Начинът, по който се е променил Фърлонг, е разочароващ

Ето какво са направили незаконните наркотици и алкохолът с красивото момче от „Терминатор“! 🤭😬Фенките почти не разпознаха любимия си актьор! 😱💔

Колкото и изненадващо да изглежда, звездата от „Терминатор“ вече е на 46 години. Като тийнейджър той спечели милиони сърца със своята привлекателност, красивост и харизма, утвърждавайки се като една от най-търсените малки звезди през 90-те години на миналия век.

Сега, когато хората го поглеждат, става трудно да се повярва, че той е същият привлекателен актьор. Той служи като напомняне, че дори знаменитостите имат абсолютното право да напълнеят, да загубят чар и да започнат да живеят за себе си.

За нещастие, той избира грешен път и започва да употребява незаконни наркотици. Ето какво направи всичко това с външния му вид. Начинът, по който се е променил, е бил голяма изненада за всички.

Неотдавнашните му скандални снимки веднага предизвикаха вълнение. Феновете категорично отказаха да повярват, че този непривлекателен и с наднормено тегло мъж е популярната филмова звезда. Да се каже, че феновете са останали без думи, всъщност няма какво да се каже.

Как ви хареса сегашният му външен вид?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh