Ето какво се е случило с осиновените деца на Круз и Кидман години след раздялата на холивудската двойка

Преди 3️⃣0️⃣ години те осиновяват две деца от сиропиталище! 🥹😍 Любовта им обаче не просъществувала дълго! 💔😭 Холивудската актриса забрави за тях след развода! 😢😧 Сладурите са пораснали, чиито нови снимки можете да откриете в тази статия! 👇

Те бяха сред най-емблематичните, легендарни и обсъждани двойки на 90-те години на миналия век. Нищо обаче не е вечно, както и тяхната любов. Вече не е тайна, че съпрузите не можеха да имат биологични деца, затова осиновиха две деца, които внесоха само радост и щастие в брачния им живот.

Въпреки това отношението на Кидман към децата им се променя коренно малко след развода. Тя сякаш забрави за тях и вече не се интересуваше от тях. Том пое много по-голяма роля в отглеждането им, тъй като майка им винаги беше „заета“ с пътувания и присъствие на снимачната площадка.

Смята се, че основната причина за развода им е манията на Круз по сциентологията, която Кидман изобщо не харесвала и не искала децата ѝ също да се потопят в нея. Сега те вече са пораснали и живеят отделно от родителите си.

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh