Ето как изглежда отвътре изцяло черната къща, която не убягва от ничие внимание

Хората, които харесват черното, сигурно мечтаят за тази къща! 🖤😍 Никой не е имал представа, че тази къща е черна и отвътре! 😮🔥 Снимките на интериора й обиколиха мрежата и можете да ги видите в тази статия! 👇👇👇

Често се натъкваме на такива уникални конструкции и невероятни находки, които привличат вниманието на всички и предизвикват интерес. Днешната статия е за една изцяло черна къща, която не оставя нито един минувач безразличен със своята уникалност и оригиналност.

Снимките на тази необичайна къща се появяват за първи път в Zillow. Вярвате или не, но собствениците са поискали само 250 000 долара за такава просторна къща, която се намира в щата Илинойс, САЩ, и която никога не остава незабелязана заради уникалния си цвят.

Вратите, прозорците и стените са боядисани в черно. Има жълта светлина, която създава топла атмосфера заедно с този черен цвят. Интересно е, че преди това сградата е била собственост на брокера на недвижими имоти Сет Гудман, който я купува за 75 000 долара.

Той споделя, че първоначално решил да боядиса покрива в черно, след което започнал да избира елементи от интериора и декора в същия цвят. Изборът на всички елементи в този цвят е бил просто съвпадение, но се е получило буквално невероятно.

Снимките на тази уникална къща веднага обиколиха мрежата и станаха тема на дискусии. Той не бърза да я продава и просто се наслаждава на нейната загадъчна и специална атмосфера.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh