„Жената-котка тогава и сега!“ Така изглеждаше Джоселин Уилденщайн преди катастрофата с пластичната операция

Хората я познават като Жената котка, но само малцина са я виждали преди трансформацията! 🧐🤫 Ето какво са направили безбройните пластични операции с Джоселин Уилденщайн! 😲😬 Тогава ангелска красавица, а сега – чудовищно същество! 😱🤮 Задръжте дъх, преди да видите архивните ѝ снимки в тази статия! 👇

Всеки път, когато чуем „жена-котка“, в съзнанието ни първо изниква привлекателно изглеждащ и привлекателен анимационен или филмов герой. Днешната статия обаче е за една жена, която също е получила този прякор. Това е Джоселин Вилденщайн, която е родена през 1940 г. в Швейцария.

Джоселин е имала късмета да пресече пътя си с успешен мъж, който е работил в киното. Скоро мъжът я запознава с редица известни хора от тази сфера и тя сама се впуска в света на блясъка и разкоша. В един момент тя пожелала да промени нещо във външния си вид.

Всичко започнало с обикновени брекети, които поставили началото на невероятната ѝ трансформация, Тя се подложила на голям брой пластични интервенции и скоро станала неудържима, в резултат на което Джоселин станала напълно неузнаваема.

По-късно тя предприема опит да поправи всичко, но това вече е извън възможностите ѝ. Сега, след толкова много години, тя признава, че е била глупава, че е развалила външния си вид безвъзвратно. След като старите ѝ снимки от архива бяха споделени, те не оставиха нито един човек да остане безразличен.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh