Жената проследява мъжа си, след като той я лъже, че все още е на работа, и това, което накрая открива, я оставя без думи.

Последвах съпруга си и това, което открих, ме изуми! За продължението – вижте тази статия!

Един ден нашата героиня се намирала близо до супермаркета, в който двамата със съпруга ѝ често ходели. Тя си помислила, че той вече може да е приключил с работата и ще могат да си вземат някаква храна. Опитала се да се свърже с него, но обаждането веднага отишло в гласовата поща.

Тя получава съобщение от него, в което той обяснява, че все още е на работа, и я моли да не го чака да дойде по-рано. Жената обаче станала свидетел на нещо странно на паркинга. Тя видяла джип, който определено бил на съпруга ѝ.

Странното му поведение я изненадало. Тя решила да не предприема незабавни действия и търпеливо да изчака него и извиненията му. Представете си само изненадата ѝ, когато видяла стар автомобил, паркиран до джипа, в който ясно виждала съпруга си.

Дилън беше облечен в обикновени дрехи, но веднага се преоблече в класически костюм и се качи в джипа си. Катрин реши да го изчака вкъщи и да не си прави веднага заключения.

Когато той най-сетне се прибра и вечеряха заедно, тя обикновено го питаше как е минал денят му. За изненада на Катрин той започна да разказва за цялата бумащина, документите и как е бил натоварен денят му. Сърцето на жената се разби на парчета.

На следващата сутрин тя решава да го изчака. Когато мъжът я попитал накъде е тръгнала, тя отговорила, че преди това се е записала на лекар във връзка с непоносимите си болки в гърба.

Когато пристигнала на паркинга, тя отново видяла мъжа да преминава от джипа в стар седан и да се преоблича. Това буквално я поразило. Катрин започнала да го следва, а сърцето ѝ биело с неудържима скорост.

Накрая той спря в една гориста местност, пътят, който водеше към гората, и Катрин продължи пътя си пеша. Тя забеляза една дървена къща, до която се виждаше старият седан. Там тя видя Дилън да разговаря с някакъв мъж.

Катрин не можеше да чака повече и бързо се приближи до мъжа си. Ядосано пита какво се случва и защо я е излъгал за срещата в офиса. Беше буквално бясна и определено не очакваше такъв обрат.

Бедният мъж до Дилън любопитно попита коя е тази жена, а Катрин побърза да отговори. Мъжът се изненада и попита Дилън защо го е излъгал, че е свободен и работи на бензиностанция.

В крайна сметка Катрин го затваря в едно мазе и го кара да проговори и да обясни всичко. И мъжът започнал: „Имах син и всичко започна, когато отидох с него на лекар…“.

Той обяснил, че синът му има рядко заболяване и трябва да платят 100 000 долара за спешна операция. Когато вече бившата му приятелка разбрала за това, оставила прощална бележка на масата и изчезнала.

Скоро съпругът ми се обадил на приятеля си Хари, с когото щял да обира банката. Когато най-накрая успели да ограбят банката и били на път да скрият парите, полицаите започнали да ги преследват и дори застреляли Хари.

В крайна сметка Хари беше арестуван, но полицията не намери парите. По-късно се оказало, че операцията ще доведе до двойно повече пари, така че Дилън бил длъжен да похарчи и частта на Хари. Независимо от всичко това, синът му, за съжаление, починал.

Той прави всичко това, защото не иска да дели парите с него, но когато Катрин вече е разкрила всичко, Хари започва да иска неговия дял и да го заплашва, твърдейки, че ще разкаже всичко за миналото му.

Дилън решава да се съгласи и да му даде своите 100 000 долара от банковата си сметка. Но когато влизат в банката, той разбира, че Хари не е човекът, на когото може да се довери. Дилън се страхува и за живота на съпругата си.

В момента, в който се приближили до служителя, Дилън изкрещял: „Това е обир!“. Полицията дойде и ги задържа. Дилън се зарадва, че поне жена му ще бъде в пълна безопасност.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh