Жената се уморила от градския живот, преместила се в стара селска къща и си създала мечтания живот.

Изненадах всички и превърнах една разпадаща се селска къща в мечтано място за живеене! 🏚️➡️🏡 Оставих градския начин на живот зад гърба си и започнах всичко от нулата! 😮💪 Взех ситуацията в свои ръце и сега живея най-прекрасния живот! 😍🫠 За повече информация – вижте статията! 👇

Днешната невероятна трансформация на една мизерно изглеждаща селска къща все още е на първите страници на социалните медии. Може да се каже, че това е идеален пример за преминаване от градски към селски живот, сгушен в дълбоката природа.

Спокойствието на природата, отдалечеността от цивилизацията и прекрасните гледки са несравними и превръщат пребиваването тук в съкровена мечта. Изборът на днешната героиня пада върху стара селска къща, чието първоначално състояние оставя много за желаене.

Къщата е преустроена според нуждите, стила и предпочитанията на новите собственици. Работата започна с основните неща: водопроводна и отоплителна система. За отопление бяха използвани съвременна камина и печка, както и електрически конвектори с интернет връзка.

Местата, чието състояние било повече или по-малко добро, не претърпели сериозни промени: просто ги боядисали. Най-големите проблеми възникнаха с покрива и тавана. Подмениха изцяло покрива, но за нещастие основата остана непокътната. Тя бързо променила решението си и металният стоманен покрив бил заменен с дървен.

Трапезарията разполагала с просторна маса и черни столове, които придавали още повече колорит и чар на цялостния интериор. Кухнята беше решена в черни и бели цветове. Тя се оказа доста просторна и това им позволи да инсталират всички уреди.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh