Жената се уморила от стария си апартамент и взривила мрежата с фантастичната си трансформация.

Когато за първи път показах апартамента, в който живеех, всички избухнаха в смях! 🤭😆 Но всички съжалиха в момента, в който го показах след фантастичния ремонт! 😏👌 Крайните резултати надминаха очакванията на всички, които и вие можете да видите в тази статия! 👇

Тъй като първоначалното състояние на този апартамент оставяше много за желаене, собственичката му не губи време, намери достатъчно смелост и решителност в себе си и нае дизайнер, чиято професионална работа очевидно е била необходима. Нека видим дали тя се е справила по най-добрия начин, или не!

Този апартамент не е твърде голям. Собственичката му е млада жена, която вече е била изтощена и не е можела повече да търпи да живее на такова мизерно място. Тя се срамуваше да кани гости и не се чувстваше в пълен комфорт.

Ремонтът започна с преустройство на пространството. Всички прегради бяха разрушени и на тяхно място бяха създадени нови. Входът от разделяне с преграда от стъклени блокове, която позволява в помещението да нахлува много повече естествена светлина.

Подът е от ламинат и наподобява паркет тип „рибена кост“. Тук могат да се видят два гардероба от двете страни на входа. След това се озоваваме в спалнята, която разполага с просторно легло. Стените са боядисани в наситено зелен цвят и напълно съответстват на интериора.

Точно до него има зона за релакс. Тук може да се види удобен диван в бежов цвят и много растения, които правят атмосферата още по-специална, добавяйки свежест и настроение. Входът към кухнята е преместен в стаята след преустройството.

Наложило се е да издигнат стъклена преграда с врата, за да бъде всичко законно, тъй като тук има газ. Стените тук също са зелени. Тук са монтирали ъглова гарнитура. Тя служи и като допълнително работно място за готвене. Що се отнася до банята, тя също претърпя големи промени.

Въпреки теснотата си, тя е функционална и може да се похвали с всички необходими удобства и екстри. Избрани са зелени и бели плочки. Стандартната вана е заменена с просторен душ със стъклена преграда.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh