Жена ми и децата ми „забравиха“ да ме поздравят за рождения ми ден. Само секретарката ми помнеше кой ден е и ето какво направих

Хората все още ме питат защо се разведох и ето моята история! За да разберете какво се случи – вижте статията!

Когато продължават да ме питат каква е причината за развода ми, никога не се уморявам да обяснявам следното. В деня на рождения ми ден съпругата и децата ми някак си „забравиха“ да ме поздравят, родителите ми също, изненадващо.

Отидох на работа и само си представете изненадата ми, когато колегите ми също не помнеха кой ден е. Едва когато влязох в офиса, секретарката ми ме поздрави, превръщайки се в единствения човек, който всъщност се отнасяше толкова добре с мен, карайки ме да се чувствам важен.

По-късно тя ме покани да обядваме. След това нямаше нищо против да ме посрещне в апартамента си. Тъй като тя беше единствената, която всъщност се грижеше за мен, побързах да се съглася. Когато пристигнахме, тя ме помоли да я изчакам малко, докато е в банята.

Челюстта ми падна, когато от банята излязоха съпругата, децата, родителите и колегите ми! Те крещяха: „ИЗКУСТВО!“ И да кажа, че си загубих ума, няма какво да кажа.

Какво мислите за тази неловка ситуация?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh