Жена показва нестандартната си къща с площ 140 квадратни метра и сега всички мечтаят да живеят в нея

Преди да влезете в тази малка къща, никой не е имал представа, че тя изглежда толкова невероятно отвътре! 😲😍 Тя е 140 квадратни метра комфорт! 😇🫠 Вижте снимки на интериора ѝ в тази статия! 👇👇👇

Днешната история е за една абсолютно уникална къща, чийто собственик е Вина Лустадо. Вярвате или не, но къщата, в която тя живее, е с площ не повече от 140 кв. м и се намира в Охай, Калифорния. Въпреки своята компактност, тя е своеобразен рай.

Тя е едно от 9-те деца, родени в средностатистическо семейство. Приоритет за нея е простият начин на живот и тя подхожда към живота със здраво стъпила на земята ръка. Нейната къща може да се разглежда като ярък пример за обмислен дизайн и ефективно използване на пространството.

Тя е извън мрежата и струва около 40 хил. долара. Вина отдава голямо значение на многофункционалните предмети, които спестяват много място. Дневната ѝ функционира като офис, спалня за гости, библиотека и зона за релакс.

Кухнята ѝ обаче е по-просторна, отколкото всеки от нас би очаквал. В нея могат да се видят отворени рафтове, мивка и система за рециклиране на вода. Спалнята ѝ разполага с голямо и удобно легло и има перфектната гледка за любителите на природата.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh