„Жертва на кариерата си заради сина си!“ Ето как изглежда синът на сърцеразбивача Дийн Кейн сега

„Изобщо не прилича на красивия си баща!“ 🙄 Дийн Кейн се появи пред публика с порасналия си син и остави феновете объркани 😳🫠 Вижте момчето в статията ⬇️⬇️⬇️

Актьорът Дийн Кейн реши, че непременно ще отгледа сина си и винаги ще бъде до него, дори ако за това трябва да се откаже от успешна кариера. Актьорът има дълга актьорска история. Помним го, когато е играл ролята на Супермен или водещ на риалити шоу.

Припомняме ви, че първоначално той не искаше да става актьор, а предпочиташе да играе футбол. Но един ден получава контузия на коляното и това слага край на кариерата му. Става известен след ролята си във филма от 1993 г. „Лоис и Кларк: Новите приключения на Супермен“․ Роден е в семейство, в което биологичният му баща ги изоставя и когато е на 3 години, майка му се омъжва за режисьора Кристофър Кейн, който осиновява Дийн и брат му.

Когато пораства и му се ражда син, той го кръщава на осиновителя си. Отношенията му със съпругата му обаче се влошават и те се борят за попечителство над детето си. Кейн направил всичко възможно, за да получи попечителство над сина си. И най-накрая, през 2011 г., той получава това, което иска.

Сега актьорът се старае винаги да бъде близо до сина си. Но за да постигне това, той преминава през много трудности и е принуден да вземе много трудни решения. Трябваше да се откаже от професията си, която влияеше на сина му. Въпреки това стига до извода, че благополучието на сина му трябва да е на първо място.
Каин не играе отново главна роля, докато синът му не навършва 18 години и не завършва гимназия. Феновете бяха разочаровани, че актьорът се отказва от проекти, но той постави на първо място благополучието на сина си. „За мен най-важното нещо е моят син. Обещал съм си, че ще бъда отговорен баща. Въпреки всички други неща, давам приоритет на ролята на баща“, заяви актьорът. Какво мислите за това?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh