„Животът на имигрантката в САЩ“ Една жена откровено показва условията си на живот и оставя всички без думи

Тя показва как изглежда животът 3 години след имиграцията в САЩ! 🤫🧐 Жената сподели откровени снимки и взриви мрежата! 😲🤯 За повече информация – вижте статията! 👇👇👇

Героинята на днешния ден живее в 1BR, което означава едностаен апартамент, състоящ се от една спалня, стая за гости, кухня и баня. Ето как изглежда той отвън. Сега, след 3 години от преместването си в САЩ, момичето споделя в какви условия живее.

Има и голямо място за паркиране, което обаче е частно. Отличието е доста тихо и климатът тук е мек и приятен. В момента, в който човек влезе в него, първото нещо, което предизвиква интереса ни, е стаята за гости. Кухнята е отделена с барплот.

Атмосферата в спалнята също е приятна за окото. В нея освен легло с кралски размер и странични масички има телевизор и голяма абстрактна картина на стената. Банята също заслужава специалното ни внимание. Тя е решена в минималистичен стил.

Тя споделя, че плащат по 1700 долара на месец и може да каже, че няма нужда от нищо друго. Апартаментът се намира в доста престижно отличие и е идеален както за туристи, така и за местни жители.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh