Закупихме един мизерен апартамент, превърнахме го в зашеметяващ дом и нахлухме в мрежата с резултатите

3 месеца работа и вече живеем в мечтаната къща! 🔥😲 Със съпруга ми купихме „грозна“ къща за жълти стотинки и ето как изглежда след ремонта! 👏🤫 Вижте снимките преди и след ремонта в тази статия! 👇👇👇

Никой дори не се замисляше за този стар, „грозен“ и мизерен на вид апартамент, чието състояние оставяше много за желаене. Но всичко се променило, когато една двойка видяла потенциал в него.

Дори без помощта на дизайнери, двойката се доверила един на друг и използвала творчеството и ентусиазма си по време на реконструкцията на своя мечтан дом. Те винаги са харесвали високите тавани и сега дойде моментът да осъществят мечтата си.

Те съживили подовете и направили всичко, от което се нуждаел апартаментът. Да се каже, че крайните резултати надминаха всички очаквания, няма какво да се каже. Сега той изглеждаше като най-зашеметяващото и луксозно място за живеене.

Някои дори нарекоха това музей и високо оцениха усилията и усърдната работа на съпрузите. Светлите елементи се превърнаха в най-интересната и приветлива част в интериора и привличаха всеки, който влезе в къщата.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh