„Запознайте се с нова уникална двойка!“ Анджелина Джоли беше уловена с новия си партньор и предизвика сензация

„Оказа се, че е по-красив от Пит!“ 💘 Феновете на Джоли са объркани, след като видяха кадри с тайния ѝ партньор 🧐🫢 Имате уникалната възможност да ги видите в статията 👇👇👇

Всички се интересуваха от това дали някой ще бъде до Анджелина Джоли или не. Наскоро стана ясно, че тя си има избраник. Двамата изглеждаха радостни като двойка. Папараци успяха да заснемат холивудската актриса Анджелина Джоли в близост до ресторант с нов таен спътник. Тези кадри изненадаха всички нейни фенове.

Оказа се, че нейният партньор е Давид Майер де Ротшилд, който е известна обществена личност и член на семейството. Тя носеше дълга черна рокля, която подчертаваше фигурата на Анджелина.

Всички коментираха с думите, че двойката изглежда доста щастлива. Те разговаряха помежду си с усмивка, без дори да подозират, че някой ги е забелязал.

Ротшилдови са една от най-богатите фамилии в света с активи на стойност 500 млрд. долара. Феновете в интернет започнаха да обсъждат новата връзка на двойката и дори написаха, че новият партньор на Джоли е по-привлекателен от Пит.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh