„Запознайте се с нов модел!“ Ето как дъщерята на Майкъл Джексън Парис се появи на червения килим

„Цялото тяло е татуирано!“ 😳 Дъщерята на Джексън Парис в златиста разкроена рокля засенчи холивудските звезди и направи фурор сред феновете😮😵‍💫 Тя наистина обра овациите, вижте в статията ⬇️⬇️⬇️

Дъщерята на Майкъл Джексън Парис Джексън вече е пораснала и печели милиони сърца. Тя е на 25 години и вече изненадва феновете си, които все още си спомнят каква беше като дете. Парис вече има певческа кариера и феновете ѝ са убедени, че тя ще бъде успешна звезда.

Този път Парис беше облечена в златист тоалет, с който се появи на червения килим. Всички бяха шокирани да я видят в такъв красив образ, в който се виждаха татуировките ѝ. Феновете я похвалиха за уникалната ѝ красота.

След като снимките ѝ се появиха в интернет, всички написаха коментари и я похвалиха за елегантността и привлекателността ѝ. Някои задаваха въпроси за цвета на кожата ѝ и как се е чувствала след загубата на баща си.

Мнозина хвалеха Парис за невероятната ѝ красота и красивите ѝ очи, някои я критикуваха за татуировките ѝ, а други оценяваха артистичното наследство на баща ѝ.

Какво мислите за последните снимки на Парис? Споделете мнението си в раздела за коментари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh