„Защо е излъгала феновете?“ 53-годишната Дженифър Лопес предизвика полемика след неотдавнашната си поява

„Вече ни разочароваш!“😬Очевидно е достатъчно да се възхищаваме на младата външност на Дженифър, защото се оказва, че всичко е измама😲💔Вижте сами в article⬇️⬇️⬇️

Дженифър Лопес от години покрива целия свят с уникалната си красота. Тя винаги се е откроявала с безупречната си фигура и любовта си към спорта. Тя винаги е активна във филми, песни, фотосесии и концерти. Но въпреки всичко това наскоро Дженифър разочарова феновете си. Феновете я видяха и си помислиха, че определено е използвала фотошоп или филтри.

Дженифър сподели външния си вид, демонстрирайки подготовката си за Met Gala през 2023 г. В началото на видеото Дженифър беше без грим, а на главата си имаше хавлиена превръзка.

Интернет потребителите винаги са свикнали да я виждат с тежък грим и за тях беше изненадващо да видят Дженифър в този вид. Онлайн потребителите бързо започнаха да я критикуват. Мнозина твърдяха, че най-накрая е изглеждала на своята възраст. А някои потребители бяха сигурни, че тя използва филтри, защото се страхува от остаряване.

„Оказва се, че тя ни е лъгала през цялото време!“, написа един от интернет потребителите. Но, разбира се, за никого не е тайна, че Дженифър води здравословен начин на живот и изглежда много по-млада от много други звезди. Понякога изглежда, че хората я критикуват от завист.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh