„Защо обличате 12-годишно дете по този начин?“ Начинът, по който Бекъм облича дъщеря си, предизвиква реакция

Нито феновете, нито хейтърите можеха да мълчат и да не коментират това! 😳🤯 Дизайнерката е критикувана за начина, по който облича детето си! 🤐😬 Вижте последния тоалет на Харпър в тази статия! 👇👇👇

Освен че е популярен дизайнер и певица, В. Бекъм е и грижовна майка и всеотдайна съпруга. Наскоро тя демонстрира дизайнерските си умения чрез своята тийнейджърска наследница в една от последните си публикации.

Момичето се появи в бяла рокля, облечена с високи токчета. Косата на Харпър беше прибрана на конска опашка. Тя беше с минимален грим и изглеждаше естествено. Облеклото ѝ бързо се превърна в обект на разгорещени дискусии.

Мнозина обърнаха голямо внимание на обувките на Харпър, като видяха, че те определено не са елемент за 12-годишно дете. Мненията на потребителите на мрежата се различаваха значително. Някои смятаха, че това зависи от майка ѝ и от нея, докато други остро критикуваха дизайнерката.

Повечето потребители на мрежата намираха тази рокля за неподходяща за тийнейджърка, като смятаха, че Бекъм трябва да се научи как да облича дете. Модната дизайнерка продължава да нарича дъщеря си своя муза, която винаги я вдъхновява да прави нови неща.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh