„Защо са й го направили?“ Дъщерята на Мадона не е била допусната до шоуто, което предизвика скандал

„Горкото момиче, това беше много унизително!“😥 Ето какво стана причина вратата на модното ревю да бъде затворена пред дъщерята на Мадона, което се превърна в сензация😲😑Вижте какво се случи here⬇️⬇️⬇️

Дъщерята на Мадона Лурдес Леон реши да отиде на ревюто на Марк Джейкъбс, но това, което се случи там, изненада всички. Тя не беше допусната до шоуто, защото пристигна след като вратите бяха затворени. А кадрите от тази вечер обиколиха целия интернет.

Папараците молели охранителите да я пуснат да влезе на модното ревю, но те блокирали вратата. Очевидно дъщерята на певицата е била сигурна, че ще може да влезе и да присъства на представянето, но не се е получило така. Тя останала на стъпалата и не могла да продължи нататък. Лурдес и антуражът ѝ неколкократно бяха информирани, че събитието е „затворено“.

Много хора помогнаха на известната наследница, когато тя молеше охраната да я пусне вътре. Докато момичето се опитвало да влезе на представлението, минувачи викали на охраната: „Трябва да я пуснете вътре! Знаете ли чия дъщеря е тя?“

Какво мислите за това? Правилно ли постъпиха охранителите? До този момент всички искат да разберат тази ситуация и я обсъждат в социалните мрежи. Споделете мнението си в раздела за коментари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh