„За нея възрастта е само число!“ Нека разкрием тайните зад вечната красота на Джейн Фонда

1️⃣0️⃣0️⃣% гарантирам, че досега не сте виждали по-зашеметяващо изглеждаща 8️⃣6️⃣-годишна жена! 💯😉Така изглежда остаряването с грация и достойнство! 🤫🧐 Американската актриса не планира да се пенсионира и все още пленява милиони! 😍🫠 Папараци заснеха филмовата звезда и всички побързаха да проверят възрастта ѝ след снимките в тази статия! 👇

Напоследък обективите на фотоапаратите тайно заснеха 86-годишната Дж. фонда по време на небрежната ѝ разходка и предизвикаха огромен фурор сред феновете. Американската актриса и активистка беше избрала стилен тоалет, който придаваше още повече младост и вкус на образа ѝ.

Модният ѝ избор падна върху оранжева блуза, стилен тренчкот и подходящ шал в същия ярък цвят. Може да се каже, че за нея възрастта е само число и все още не планира да се пенсионира. Не може да се отрече, че тя се занимава с редица дейности и сега е съсредоточена върху прекарването на време с внуците си.

Когато я питат какво я поддържа млада и неостаряваща, тя отдава голямо значение на редовните физически дейности, които включват ежедневно ходене пеша и вдигане на леки тежести. Тя насърчава всички да се движат активно въпреки ограниченията си.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh