„За нея възрастта е само число!“ Шарън Стоун позира почти топлес в златни бикини на цветя за пикантна фотосесия

Някой, моля, да й напомни, че вече е 6️⃣0️⃣! Стоун отново забрави на колко години е и показа повече от позволеното! 🤤❤️‍🔥 Обективите на фотоапаратите тайно заснеха американската актриса полугола на плажа! 🏝️👙 Челюстта на всички падна, когато видяха скандалните снимки в тази статия! 👇

Шарън Стоун е сред най-изявените, успешни и желани американски актриси, чийто невероятен талант и харизма не могат да бъдат подложени на съмнение. Големите ѝ постижения в кариерата едва ли могат да бъдат надценени.

Никой няма да отрече, че пробивната ѝ роля е в трилъра „Основен инстинкт“ на Пол Верховен, който издига кариерата ѝ на съвсем ново ниво. Легендарната сцена, в която тя се появява в бяла рокля със скръстени крака, влиза в историята и все още я държи сред най-желаните кинозвезди.

За тези, които не знаят, тя е родена на 10 март 1958 г. в Мидвил, Пенсилвания, в семейство на работещи хора. Стоун е едно от четирите деца. Родителите ѝ отдават голямо значение на образованието ѝ и инвестират в него толкова, колкото е необходимо.

Скоро тя намира утеха в театралните представления и признава актьорството за свое истинско „призвание“. Стоун проявява голям интерес към литературата и театъра, като е запалена и по ездата. Пробивната ѝ роля е в култовата класика „Total Recall“, където има щастието да се снима заедно с А. Шварценегер.

Превъплъщението ѝ в „Основен инстинкт“ от 1992 г. ѝ проправя пътя към международна слава и признание. Утвърдената актриса вече е на 60 години, но се отнася към възрастта просто като към число. Тя продължава да вдъхновява и завладява с вечния си чар и харизма.

Напоследък в мрежата се появиха няколко папарашки снимки на култовата актриса на плажа. Стоун носеше разкриващо облекло и не се притесняваше какво ще си помислят другите за нея. Изглежда сякаш времето никога не е минавало за тази изтъкната актриса.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh