„За нов романс и чувствителна тема!“ Лиъм Нийсън разказва за новата си страст и повдига въпроси

Лиъм Нийсън за първи път нарушава мълчанието и говори за новата си приятелка! 😮💘 Той става откровен за това, че е имал афера с момиче седем години след трагичната кончина на съпругата си! 😳За повече подробности и снимки – вижте статията! 👇👇👇

За тези, които не знаят, съпругата на Л. Нийсън почина трагично през 2009 г. и видният актьор все още скърби, твърдейки, че винаги ще я пази в сърцето си. Звездата от „Отнесени“ обаче разкри новата си афера и изненада всички.

Въпреки че не разкри самоличността ѝ, Нийсън намекна, че ще подари цветя на приятелката си, която е „невероятно известна жена“. Той обаче все още намира напускането на съпругата си за „чувствителна тема“ и признава, че скръбта все още е налице.

През 1993 г. емблематичната филмова звезда се среща за първи път с Наташа. Двойката се омъжва през 1994 г. и създава красив семеен дом в Блекбърн, Шотландия. Въпреки цялостната си слава и признание, той винаги е имал земен подход към живота.

Да се каже, че кончината на Наташа му е повлияла, всъщност няма какво да се каже. Той дори потърси помощ чрез рехабилитация. Що се отнася до предстоящите му проекти, предстои му да работи по „Тишина“ и „Операция Хромит“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh