„Звездното дете е неузнаваемо!“ Траволта показа наследницата си след смъртта на съпругата си и остави всички без думи

През 2000 г. Траволта и Престън посрещат второто си дете – Ела Бльо! 😮😍 От неудобна пухкава тийнейджърка тя се превърна в зашеметяваща дама, чиито нови снимки можете да видите в тази статия! 👇👇👇

Ето я и Ела Блеу Траволта, наследницата на световноизвестния американски актьор. В тийнейджърските си години момичето е било пухкаво и непривлекателно. Ето защо, когато новите ѝ снимки попаднаха в мрежата, феновете не можаха да повярват на очите си.

Начинът, по който се е преобразила, бързо се превърна в тема за обсъждане в мрежата. Хиляди нетизени побързаха да оставят коментари под новите ѝ снимки в социалните мрежи. Някои от тях все още не могат да повярват, че това всъщност е същото момиче.

Невероятната прилика на Ела с легендарния ѝ баща се превръща в заглавие в мрежата. През годините красивите черти на лицето ѝ се разкриваха и сега тя краде сърцата на милиони мъже по света.

Последната ѝ публична поява направи дълбоко впечатление на всички. Тя отдаде предпочитанията си на плетена жилетка с копчета на раменете, която подчертаваше тонизираната ѝ фигура, както и изтънчения ѝ стил.

Струва си да споменем, че тя дебютира в „Отровната роза“. Целта на Ела е да постигне успех в актьорското майсторство, без да се налага постоянно да споменава името на известния си баща.

Майка ѝ, която, за съжаление, е починала преждевременно, определено би се гордяла с нея.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh