„Извикайте психиатър, веднага!“ Нова провокативна фотосесия на Кралицата на попа предизвиква полемика

В мрежест чорапогащник, високи токчета и пикантен корсет, Мадона забрави какво е приличие и зае съблазнителни пози! 🤤❤️‍🔥 Новата фотосесия на Кралицата на попа не оставя място за въображение! 🤭😏 Вече като жена в 6️⃣0️⃣s, тя продължава да търси нови романси и да краде мъжките сърца! 🤯🤫За откровените снимки – вижте статията! 👇

Колкото и изненадващо да изглежда, Мадона вече е на 60 години. Една от най-успешните и реализирани музикални звезди, титулувана като „Кралицата на попа“, обаче няма планове да се пенсионира и третира възрастта просто като число. Понякога тя предизвиква фурор с провокативните си фотосесии, които не оставят място за въображението.

Хората се чудят защо жена на нейната възраст все още търси внимание и прави опити за нови романси. Този път това не беше изключение. Тя заложи на разкриващ корсет, високи токчета и мрежест чорапогащник, допълвайки съблазнителния си образ със стилна чанта и слънчеви очила.


Подходящите ръкавици и луксозните бижута се превърнаха в последния щрих. Тя позира по съблазнителен начин и предизвика смесени реакции.

„Достатъчно интернет за днес“, „Поредната търсачка на внимание!“, „Как да не видим това?“, „Някой, моля ви, да ѝ напомни за възрастта“, „Къде е скромността?“, „Какъв срам“, „Много 20-годишни не могат дори да застанат до нея“, „Тя може да вземе всеки мъж, който пожелае“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh