„Изглежда като бронзова богиня!“ Лопес е сред звездните посетители на музея LACMA

Всички погледи веднага се появиха върху Дженифър Лопес, което накара Афлек да ревнува! 😮🤭 Емблематичната певица демонстрира неостаряващото си тяло в „гола“ рокля, чиито снимки можете да видите в тази статия! 👇👇👇

Иконичната Дженифър Лопес се появи в бляскавата вечер на 5 ноември, като открадна шоуто на партито в музея LACMA. Легендарната 54-годишна звезда за пореден път доказа своята непреходна елегантност и грация в „голата“ си бежова рокля.

Невероятно талантливите дизайнери демонстрираха ненадмината артистичност, като украсиха плата със сложни бродерии и деликатни пайети, които създадоха усещане за съблазън и неповторим чар.

Звездата допълни изтънчената си визия с елегантни „голи“ обувки, привличайки вниманието на милионите присъстващи. Заслужава да се спомене, че тя дойде със съпруга си Б. Афлек.

Вечерният ѝ грим с палитра от бронзово-златисти сенки също не остана незабелязан. Струва си да се спомене, че повечето от модните ѝ избори са одобрени и високо оценени дори от най-строгите модни критици.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh