„Изглежда по-възрастен от него“ На церемонията Брад Пит представи новата си партньорка и заслужи недоволството на феновете

„И ти остави Джоли заради нея?“ 😣😠Новата приятелка на Брад Пит не може да замени бившата му съпруга․ Как се е влюбил в това неприятно момиче след Джоли, не е ясно!!! 💔😬Вижте как изглежда в article⬇️⬇️⬇️

На нашата планета се случват много събития, които винаги изненадват целия свят. Известният актьор Брад Пит най-накрая е щастлив след много проблеми и трудности. Днес актьорът е с обновен и дори младежки вид. Някои са сигурни, че причината за радостта му е новата му приятелка Инес де Рамон.

Връзката им стана известна за първи път през октомври 2022 г. и очевидно двамата се чувстват чудесно заедно, което радва абонатите на актьора. Не можем да скрием факта, че сега актьорът изглежда много по-добре.

Според верните му фенове той изглежда решителен и силен. „Мисля, че е най-добрият“, „Усмивката му е невероятна“, „Изглежда напълно щастлив сега след развода си с Анджелина“, пишат феновете.

Всички бяха възхитени, защото забелязаха как Пит се е променил и изглежда щастлив. Но имаше и хора, които твърдяха, че дори Инес изглежда по-възрастна от Пит. Нека не забравяме, че връзката им е сериозна, защото папараците редовно ги снимаха заедно.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh