Излизане на Бен Афлек на пица с дъщеря му, която прилича на него: Феновете се вълнуват от поразителната им прилика

„Мини Афлек“ 😱😳 Бен Афлек сподели трогателна пица навън с дъщеря си, която прилича на него! ❤️‍🔥😍 Феновете се вълнуват от сладката им връзка и поразителната прилика 🫣🫢 Тя повече прилича на Бен или на Джен? 🤔 Потопете се в специалния им ден в статията по-долу! ⬇️

Въпреки края на брака си, Бен Афлек и Дженифър Гарнър продължават да блестят като съвместни родители. Наскоро Бен беше видян да се наслаждава на небрежен ден в Лос Анджелис с дъщеря си Серафина. Двамата бяха заснети да споделят радостен момент над храна и разговор.

Бен, облечен в плетена жилетка, кафяв панталон и маратонки, носеше пет кутии пица, докато се смееше и разговаряше с 14-годишната си дъщеря. Серафина, облечена с къси панталони до коленете, свободна тениска, карирано яке и маратонки, държеше напитка и хартиена торбичка.

Техните откровени снимки, които бързо се разпространиха в интернет, предизвикаха коментари от страна на феновете, като някои от тях отбелязаха колко много Серафина прилича и на двамата си родители.

Един от феновете спомена, че тя има „истинския нос на майка си“, но прилича на баща си „близнак“, докато друг изрази известно объркване от приликата.

Това не е първият път, в който Бен и Серафина са забелязани да излизат заедно. През юни 2023 г. дуото баща-дъщеря се наслади на небрежна среща за обяд в Санта Моника, като и двамата бяха облечени в черно-бели тоалети.

Серафина е средното дете на Бен и Дженифър, които имат още две деца – Вайълет и Самюъл – от брака си, продължил от 2005 до 2018 г. Въпреки развода си, Бен и Дженифър остават единни в родителските си отношения, като често посещават събития заедно.

През 2022 г. Бен се жени за Дженифър Лопес. Неотдавна двойката е забелязана да пазарува заедно, като Лопес похвали ангажимента на Бен да бъде чудесен родител както за своите деца, така и за нейните.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Page Six (@pagesix)


Балансирането на ролята му на практичен баща с взискателната кариера в развлекателната индустрия не е било лесно за Бен. Той открито говори за промяната в приоритетите си, след като стана баща, като подчертава важността на прекарването на време с децата си.


Въпреки предизвикателствата Бен продължава да работи в киното и телевизията. Той често е отдавал дължимото на Джордж Клуни, който също е отдаден баща, за това, че е разбрал важността на семейството. Клуни понякога позволява на Бен да си тръгне по-рано по време на снимките на „Нежният бар“, признавайки колко важно е времето за семейството, което несъмнено означава много за децата на Бен.


Коментари?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh