„Изобщо не прилича на холивудска звезда!“ Снимки на Сара Джесика Паркър на плажа разочароваха феновете

„Като скелет в бански костюм!“ 🩱😬 Папараци уловиха Паркър на плажа и предизвикаха полемика с тези снимки 😖🫣 Годините са се отразили на нея, вижте сами тук 👇👇👇

Въпреки че популярният сериал излезе преди много години, образът на Кери Брадшоу все още се свързва с актрисата Сара Джесика Паркър.

Заради участието на актрисата в легендарния проект тя се сблъска с проблеми, свързани с възрастта. Тогава по време на интервю тя заяви: „Не мога да се съглася, че ще се случи нещо, което не ми харесва: „Много хора казват, че имам много бръчки, а други – че са малко. Те обичат да обсъждат хората, които остаряват и се променят с възрастта. Като нормален човек аз остарявам и какво трябва да направя по въпроса? Да спра да остарявам?“, чуди се звездата.

Думите ѝ се превърнаха във вдъхновение за много жени, които искаха по някакъв начин да скрият бръчките и другите несъвършенства на кожата. Нови папарашки снимки, направени на плажа, показват, че Сара изобщо не мисли за недостатъците си.

Фотографите са заснели Паркър на плажа, където тя е била със съпруга си. Актрисата носеше черен бански костюм и спечели сърцата на много фенове. „Тя има прекрасна фигура“, „Изглежда доста във форма“, „Сара е най-красивата жена!“, реагираха интернет потребители. Но, разбира се, сред тях имаше и хора, които я критикуваха.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh