„Изпращаме молитви!“ Последните папарашки снимки на Майкъл Джей Фокс разтревожиха феновете му

„Толкова ни е жал за него, той дори не може да ходи!“😢Фенките на Майкъл се разстроиха, когато видяха как любимият им актьор се е променил заради болестта💔😔Погледнете го само в статията 👇👇👇

Майкъл Джей Фокс е един от известните актьори, чиито роли са обичани от милиони хора. Сега много неща са се променили в живота му и ние можем да разберем всичко само като погледнем лицето му. През 1991 г. Фокс се събужда с махмурлук и забелязва, че малкият му пръст неволно потрепва. Актьорът си направил ядрено-магнитен резонанс и станало ясно, че има болест на Паркинсон, която не може да бъде излекувана.

Тъй като бил млад, той се надявал, че диагнозата е грешна. След това Фокс изпаднал в депресия. Той решил, че по този начин трябва да плати колосална цена за успеха. Когато лявата ръка на актьора започнала да трепери неконтролируемо, той започнал да взема хапчета, за да не се досети никой, че е болен.

Според него ръката започва да трепери, когато е в покой, затова той винаги въртял различни предмети с лявата си ръка. За да не мисли за болестта, започнал да пие и самият той казва, че се е превърнал в истински алкохолик. Не иска да си признае, че е болен, и се съгласява да снима различни филми.

Но на последните снимки ясно се вижда, че актьорът е напълно променен и дори му е трудно да ходи. Той беше уловен от папарашки кадри, докато беше със съпругата си. Какво ще кажете за това?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh