„Изпращам молитви!“ Службите за спешна помощ се втурват да помогнат на Бриджит Бардо след сигнал за трагичен инцидент

Феновете започнаха да се молят за Бриджит Бардо след последните новини за френската актриса! 😢🙏 Тези, които я наричаха една от най-красивите звезди на всички времена, не бяха готови да видят как се е променила! 😬😱 Какво се случи с нея и защо всички са притеснени? 🤔 За подробности – вижте статията! 👇

От Спешна помощ са получили обаждане, в което информират за драстичното влошаване на здравословното състояние на Б. Бардо. Бившата активистка и актриса от френски произход е изпитала здравословни проблеми само ден преди да навърши 89 години. Това породи безпокойство.

Още на 15-годишна възраст тя украси корицата на списание и веднага спечели сърцата на милиони хора по света. Французите я нарекоха свой символ на привлекателност и женственост. Тя нямаше равна на себе си дори в Холивуд.

През далечната 1952 г. дебютира като актриса с ролята на Ж. Лемуан в „Луда по любов“ И все пак никой няма да отрече, че е запомнена най-вече с ролята си в „И Бог създаде жената“.

Представете си само голямата изненада на зрителите, когато тя спира да играе на 39-годишна възраст.

„Спасявах живота си, когато се сбогувах с тази работа, с този живот в разкош и блясък“.

Това, което се отнася до последните ѝ здравословни проблеми, е, че някои дихателни проблеми се появиха точно в този ден около девет сутринта. Тя едва дишаше, но за щастие не изгуби съзнание.

„Нещата все още са крехки, но сърцето, кръвното налягане и пулсът ѝ са добре“.

Нека се молим за нея заедно!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh